Xavier Trias: ?Amb el Mobile World Congress donem una bona imatge al món i la gent que ve surt contenta? : Servei de Premsa

Xavier Trias: ?Amb el Mobile World Congress donem una bona imatge al món i la gent que ve surt contenta?

26/02/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Xavier Trias, alcalde de Barcelona i president de la Mobile World Capital ha visitat el Mobile World Congress 2013 on ha mantingut reunions de treball i ha visitat diferents estands, tant de les grans marques mundials com de les empreses barcelonines presents a la fira del mòbil.

Quan li han demanat per la valoració del Mobile World Congress en el segon dia de la fira, l´alcalde ha declarat: ?Estic content, crec que la situació és positiva, donem una bona imatge al món i la gent que ve surt contenta?.

Aquest any un dels reptes del MWCongress era el canvi de recinte ja que el Congrés té lloc al recinte firal de Gran Via. L´alcalde ha declarat: ?”Aquest recinte fa temps que ha passat la prova, però sempre hi havia el dubte: la gent que ha estat a l´anterior, què opinarà? És veritat que l´anterior és més romàntic, està al centre de la ciutat, té les seves coses, però la opinió general és que és un èxit total i absolut. La gent està molt contenta d´aquest recinte.”

Un altre dels reptes del Congrés era preparar la ciutat per a rebre aquesta fira que cada any bat més rècords: ?He de dir sincerament que es dóna una bona situació de coordinació, jo crec que la Guàrdia Urbana, els Mossos d´Esquadra estan actuant molt bé, amb aglomeracions d´aquest tipus sempre hi ha els seus problemes o les seves dificultats, jo crec que el transport públic està funcionant bé i la ciutat és una festa.”

Durant la visita a l´estand de la MWCapital s´ha signat un conveni de col·laboració entre la Fundació Mobile World Capital i la cervesera catalana Damm. Segons aquest acord, l´empresa aportarà 1 milió d´euros durant el 2013 per facilitar la implementació d´idees i iniciatives en el camp de les tecnologies i solucions mòbils, i aprofitar les seves potencialitats en el camp de la indústria alimentària. El conveni ha estat signat per Xavier Trias, alcalde de Barcelona i president de la Fundació Mobile World Capital Barcelona i Enric Crous, director general de Damm.

L´alcalde ha declarat: ?No puc més que agrair la col·laboració que avui encetem amb Damm des de la Mobile World Capital. Des de Barcelona hem encarat el repte de liderar la gran transformació social que es produirà a tot el món gràcies a les tecnologies mòbils, i ho volem fer de manera conjunta, institucions i empreses. La implicació d´una empresa no tecnològica com Damm és molt important per a nosaltres, perquè demostra l´interès creixent que tots els sectors de la nostra economia tenen per la tecnologia mòbil?.





Paraules clau