El Bicing amplia l´horari nocturn la nit dels dijous a divendres : Servei de Premsa

El Bicing amplia l´horari nocturn la nit dels dijous a divendres

01/03/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

A partir del divendres 8 de març el Bicing amplia el seu horari les nits de dijous a divendres, tancant a les 3 de la matinada. Fins ara el servei funcionava fins les 2 de la matinada de dilluns a dijous. Els caps de setmana, festius i vigílies de festiu, el Bicing seguirà funcionant les 24 hores sense interrupció.

Aquesta ampliació es fa per tal d´adaptar-se als horaris del metro, allargant l´horari del transport públic per a aquells usuaris que vulguin completar els seus trajectes en Bicing. Ara fa un any, i amb aquest mateix objectiu, es va ampliar l´horari nocturn dels dies laborables del Bicing, tancant a les 02:00 hores de la matinada en comptes de la mitjanit. Aquella millora ja va permetre els usuaris completar els seus trajectes en transport públic, especialment per aquells que necessiten allargar els desplaçaments més enllà de la mitjanit.

D´aquesta manera, a partir de divendres 8 de març, l´horari del Bicing serà:

De dilluns a dijous: tot el dia excepte de 02h a 05h (*)
Divendres: tot el dia excepte de 03h a 05h (*)
Dissabtes, diumenges, festius i vigílies de festius: el servei funciona les 24 hores del dia.

(*) Les hores que el Bicing no funciona, segueix estant permès el retorn de bicicletes.

La mesura forma part de la voluntat de l´Ajuntament de Barcelona de potenciar l´ús de la bicicleta a la ciutat i potenciar-la com un mode de transport sostenible. El consistori aposta perquè la bicicleta esdevingui un mitjà de transport segur, atractiu i eficaç, garantint alhora la correcta convivència dels ciclistes amb els vianants i la resta de modes de transport de la capital catalana.





Paraules clau