L´Ajuntament de Barcelona desactiva l´Operació Fred davant la recuperació de les temperatures : Servei de Premsa

L´Ajuntament de Barcelona desactiva l´Operació Fred davant la recuperació de les temperatures

02/03/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´Ajuntament de Barcelona desactiva aquesta tarda l´Operació Fred en el marc del Pla d´Acció Logístic Social davant la pujada de temperatures.

Aquest operatiu es va activar el passat 22 febrer amb un reforç dels equips d´emergència del Centre d´Urgències i Emergències Socials de l´Ajuntament (CUESB) distribuïts per tota la ciutat que detecten les persones sense sostre, informant-les de la possibilitat d´allotjar-les en un dels dos centres especialment habilitats durant l´Operació Fred i acompanyar-les fins el mateix centre.

Durant la última nit s´ha atès a 105 persones de les quals 104 han acceptat allotjament.

L´Operació Fred ha estat activada durant 8 nits de consecutives, del 22 de febrer fins el 2 de març. Durant aquest operatiu 275 persones diferents han acceptat l´allotjament ofert pels equips d´Emergències Socials. En total s´han efectuat 1.042 pernoctacions en els diferents albergs habilitats i s´han servit 2.075 àpats entre esmorzars i sopars.

Tot i desactivar-se l´Operació Fred, l´Ajuntament de Barcelona, a través de l´Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, ofereix els serveis d´atenció a les persones sense sostre els 365 dies de l´any.





Paraules clau