Una persona mor en l´incendi d´un habitatge a Les Corts : Servei de Premsa

Una persona mor en l´incendi d´un habitatge a Les Corts

03/03/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els Bombers de Barcelona han treballat aquesta tarda en l´extinció d´un foc en un pis a la Travessera de les Corts 96-98, al districte de Les Corts.

A l´incendi, que ha afectat el pis 3r 2a, ha mort una dona de 75 anys. També durant el foc, un home de 77 anys ha resultat ferit, i ha estat traslladat, en estat crític, a la unitat de cremats de l´Hospital de la Vall d´Hebron per una unitat medicalitzada del SEM-Sistema d´Emergències Mèdiques.

Al lloc de l´incendi s´han desplaçat 7 dotacions de Bombers de Barcelona, que han rebut l´avís a les 15:06 hores, a més d´efectius de la Guàrdia Urbana, els Mossos d´Esquadra i del Sistema d´Emergències Mèdiques. També s´ha desplaçat un equip d´emergències socials, que ha ofert atenció als veïns que ho requereixin.

El foc i el fum ha afectat bàsicament el pis 3r 2a i el replà comunitari de l´edifici. Després de l´extinció, els Bombers han revisat l´edifici per comprovar que no té danys estructurals i els veïns de la resta d´habitatges de l´edifici han pogut tornar a casa.





Paraules clau