Trias: ?El Torneig Conde de Godó és fruit d´un treball conjunt i és una aposta per Barcelona i pel país? : Servei de Premsa

Trias: ?El Torneig Conde de Godó és fruit d´un treball conjunt i és una aposta per Barcelona i pel país?

12/03/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha celebrat avui, acompanyat dels seus organitzadors, la presentació de la 61ena edició del Torneig Open Banc Sabadell 2013, que tindrà lloc entre els dies 20 i 28 d´abril a la pista central del Reial Club de Tennis de Barcelona. L´alcalde ha felicitat els patrocinadors per mantenir la cita ?que va néixer a casa nostra, està consolidada i gaudeix d´un gran prestigi?.

?Els barcelonins ens estimem el Torneig Comte de Godó, perquè es juga a casa. Els aficionats al tennis el gaudim molt i a mi, com a alcalde, em produeix un gran orgull. Aquests esdeveniments, com d´altres cites esportives de la ciutat, ens ajuden també a projectar la ciutat internacionalment?, ha afegit l´alcalde. Per això, ha agraït els organitzadors que l´aposta per Barcelona sigui avui vigent, ?perquè el torneig és fruit d´un gran treball conjunt i és una aposta per Barcelona i pel país?, ha conclòs.

A l´acte de presentació de la 61ena edició del torneig hi ha assistit el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, el president del Reial Club Tennis Barcelona, Albert Agustí, el director tècnic de la competició, Albert Costa; la tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, així com els representants dels grups municipals de l´Ajuntament de Barcelona.

Durant l´acte, s´ha fet un reconeixement a les quatre empreses col·laboradores del Torneig: el Grup Godó, Cobega, Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola de Catalunya.





Paraules clau