El carrer Plutó reobre amb més espai per als vianants : Servei de Premsa

El carrer Plutó reobre amb més espai per als vianants

22/03/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

El carrer Plutó, al districte d´Horta-Guinardó, es reobre al trànsit aquest divendres després de realitzar-hi obres de millora dins de l´actuació de regeneració de l´espai públic de la plaça Isop. Aquest carrer del barri de la Teixonera s´ha renovat completament, ampliant l´espai per a vianants i millorant les instal·lacions de serveis i paviments en el que és un dels principals itineraris d´accés al metro en aquest barri, amb una inversió de 130.000 euros.

Aquest carrer del barri de la Teixonera, que va des del carrer d´Arenys fins a la plaça d´Isop, ha guanyat espai per als vianants, duplicant l´espai de vorera. Les voreres s´han renovat i ampliat, passant de 1 a 2´25 metres, eliminant les places d´aparcament per a vehicles. Quan es realitzi la segona fase d´aquestes obres de millora corresponents a la reurbanització de la Plaça Isop s´habilitaran noves places d´aparcament al carrer Joan Valera i places de càrrega i descarrega de mercaderies. La plaça d´aparcament de mobilitat reduïda s´ha traslladat al carrer Arenys.

Les obres de millora, que es van iniciar el mes de novembre, han suposat també la col·locació dels tubulars per la posterior ubicació dels cablejat de subministrament elèctric, la renovació de la xarxa d´aigua, la modernització de l´enllumenat públic amb la nova tecnologia led, la renovació de la calçada, la millora de recollida d´aigües pluvials i l´increment de les reixes embornals.





Paraules clau