Set ferits en un accident de trànsit a la cruïlla entre el carrer Aragó i la Rambla Catalunya : Servei de Premsa

Set ferits en un accident de trànsit a la cruïlla entre el carrer Aragó i la Rambla Catalunya

23/03/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquesta tarda a les 17:28 hores s´ha produït un accident de trànsit a la cruïlla entre el carrer Aragó i la Rambla de Catalunya, al districte de l´Eixample, entre dos vehicles que han col·lisionat, un taxi i un turisme.

A conseqüència de la col·lisió, un dels vehicles ha atropellat a 6 vianants que han resultat ferits de diversa consideració. A més, el conductor d´un dels turismes també ha resultat ferit. Segons fonts del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM), un dels ferits està en estat crític, 2 greus, 2 menys greus i 1 lleu que han estat traslladats a centres hospitalaris. El setè ferit ha estat atès al lloc dels fets.

Els conductors dels dos vehicles han donat negatiu en la prova d´alcoholemia i el drogotest.

A causa de l´accident, s´ha hagut de tallar el trànsit del carrer Aragó entre Pau Claris i Rambla Catalunya i el de Rambla Catalunya entre els carrers de València i Consell de Cent. A hores d´ara, ja es pot circular per les dues vies.

Fins al lloc dels fets s´hi han desplaçat diversos efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i set unitats del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM). La Unitat d´Accidents del cos de policia barceloní investiga ara les circumstàncies del sinistre de cara a realitzar l´atestat corresponent.

El regidor del districte de l´Eixample, Gerard Ardanuy, s´ha personat al lloc dels fets.





Paraules clau