El districte d´Horta-Guinardó acull la seva primera Shopping Night : Servei de Premsa

El districte d´Horta-Guinardó acull la seva primera Shopping Night

05/04/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El districte d´Horta-Guinardó celebra aquest dissabte 6 d´abril la primera edició de la Shopping Night de la Federació del Cor d´Horta i Mercat. Des de les sis de la tarda i fins la mitjanit, les botigues del barri oferiran els seus productes a l´interior del Mercat Municipal d´Horta, que es convertirà en un multiespai de comerç, gastronomia i oci, amb activitats per a grans i petits. Aquesta iniciativa és pionera a Barcelona per la particularitat de l´espai, ambient i oferta que aplegarà.

També dins del mercat, se celebrarà la I Fira Gastronòmica on veïns i visitants podran tastar els productes dels comerços d´alimentació i restaurants d´Horta. Els tiquets de consumició costen 6 euros i inclouen 5 consumicions i una copa de vidre de regal.

Amb motiu de la Fira Gastronòmica i Shoping Night del Cor d´Horta i Mercat, la Regidora del Districte, Francina Vila, ha expressat que ?és una gran satisfacció que el primer lloc de tota la ciutat en què es realitza una experiència comercial i de lleure d´aquestes dimensions, sigui el nostre Districte i el barri d´Horta. És una mostra més de com és de vigorós el nostre associacionisme comercial, que depassa de forma extraordinària les limitacions de la individualitat de les botigues.?

Per amenitzar la jornada, s´organitzaran tallers, concursos i sortejos per als clients. Cada 30 minuts es realitzarà un sorteig de 10 euros en vals de compra que els guanyadors s´hauran de gastar el mateix dia a la fira. Com a final de festa actuarà del grup d´hortencs ?The Lito´.

*Mercat i Fira Medieval de Sant Genís dels Agudells

Paral·lelament, durant tot el cap de setmana també tindrà lloc la tercera edició del Mercat i Fira Medieval de Sant Genís. Es tracta d´una activitat que enguany ens convida a visitar les terres del Bescompte Udalart i veure com era el barri, ni més ni menys que fa mil anys.

S´hi podrà trobar alimentació, artesania, tallers per la mainada, ambientació medieval, taverna, escola de cavallers i contes medievals.
El cercavila inaugural a les 11 del matí, cloent-se les activitats del dissabte a les 21:30 hores amb animació al sopar popular.
Pel que fa al diumenge, a més de tota intensa activitat matinal, destaca el ?Circ Medieval´ i el cercavila de cloenda, a partir de les 20 hores.
Els espais on es desenvoluparan les activitats són els de la Plaça Meguidó, els Jardins Arnalot i els entorns del Centre Cívic Casa Groga (Av. Jordà, 27)

Per Francina Vila ?el comerç és un sector clau de l´estructura econòmica i social de la nostra ciutat com a generador de riquesa i creador de llocs de treball. Per aquest motiu hem de posar en marxa i donar suport a totes aquelles accions que potenciïn i donin un nou impuls al comerç de proximitat?.





Paraules clau