La Guàrdia Urbana de Barcelona deté 10 persones per un delicte de furt quan desballestaven una benzinera : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté 10 persones per un delicte de furt quan desballestaven una benzinera

10/04/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut deu persones per un presumpte delicte de furt quan van ser sorpreses aquest dimarts desballestant una benzinera situada al carrer K de la Zona Franca de Barcelona, al Districte de Sants-Montjuïc.

Una patrulla policial no uniformada feia el seu servei de vigilància en torn de tarda a l´àmbit de la Zona Franca quan va advertir un grup de persones que estava desballestant una antiga benzinera de Repsol en desús. La gran quantitat de vehicles que hi havia al lloc van fer sospitar als agents, els quals es van dirigir fins allà per preguntar sobre els treballs que estaven realitzant.

Després de comprovar la documentació de cadascun dels autors, així com les autoritzacions pertinents per dur a terme el desballestament, els presumptes furtadors van manifestar que no tenien cap documentació ni autorització del propietari. A causa de la gran quantitat de persones concentrades al lloc, la patrulla va sol·licitar la col·laboració de més equips i va procedir a realitzar les detencions.

Als deu detinguts se´ls va intervenir:

? 2 llances tèrmiques
? 1 radial de grans dimensions
? 3 malls de grans dimensions
? 1 camió ploma
? 1 camió de càrrega
? 3 furgonetes

Els vehicles van ser ingressats al dipòsit municipal i posats a disposició judicial.

En total es van detenir 10 persones:

? Moisès G. M. de 31 anys
? Juan Carlos B. G. de 34 anys
? Juan Luis S. A. de 43 anys
? Jesús R. T. de 36 anys
? Rafael R. L. de 38 anys
? Eugenio J. M. de 30 anys
? Francisco Miguel L. A. de 31 anys
? Francisco D. D. de 26 anys
? Diego R. M. de 45 anys
? Felipe G. M. de 23 anys

Tots els detinguts eren de nacionalitat espanyola i van ser presentats davant del Cos de Mossos d´Esquadra, a l´espera de la seva presència davant l´autoritat judicial.

A banda, la Guàrdia Urbana va requerir la presència de Bombers de Barcelona per tal d´apuntalar la instal·lació, donat que els detinguts havien tallat gran part de l´estructura de la benzinera i hi havia risc d´enfonsament de la part que quedava.

Podeu consultar imatges de l´operació fent clic als següents enllaços:

http://www.ajbcnpremsa.info/download/benzinera3.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/exb_foto_01.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/exb_foto_02.jpg





Paraules clau