Barcelona i Rabat col·laboren per modernitzar i prestar millors serveis públics : Servei de Premsa

Barcelona i Rabat col·laboren per modernitzar i prestar millors serveis públics

12/04/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i l´alcalde de Rabat, Fathallah Oualalou, han signat aquesta tarda un protocol d´amistat i col·laboració amb l´objectiu de promoure el desenvolupament institucional i la modernització en la prestació de serveis municipals. En aquest sentit, les dues ciutat s´han compromès a posar en marxa programes adreçats a promoure el desenvolupament local i a enfortir les capacitats de tots els actors locals per tal d´aconseguir un planejament urbà inclusiu i sostenible. Per definir aquests programes, o altres que puguin resultar d´interès mutu, les dues ciutats constituiran una comissió de seguiment amb representants dels dos ajuntaments.

L´acord, amb una vigència de 4 anys, constata l´aposta de Barcelona i Rabat per promoure de forma bilateral la cooperació entre les dues ciutats i les seves relacions econòmiques i culturals i altres àrees de cooperació que s´identifiquin entre totes dues ciutats.

L´acord de col·laboració amb Rabat és una prioritat de la línia estratègica que segueix el Departament de Relacions Internacionals de l´Ajuntament i de l´aposta política del govern de Xavier Trias per enfortir els lligams amb el Nord d´Àfrica.





Paraules clau