L´alcalde Trias afirma que les administracions necessiten l´ajuda de la societat civil, i de persones com el pare Manel, per donar resposta a les necessitats de la gent : Servei de Premsa

L´alcalde Trias afirma que les administracions necessiten l´ajuda de la societat civil, i de persones com el pare Manel, per donar resposta a les necessitats de la gent

15/04/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde Xavier Trias ha participat en la presentació de la 17a edició de ?Guanya´t el Cel amb el Pare Manel?, que tindrà lloc el 3 de juny al Barcelona Teatre Musical. A l´acte també hi han intervingut el pare Manel, Joan Manuel Serrat, Carles Flavià i eren presents altres participants d´aquesta nova edició del concert solidari, com Xavier Sardà, Manel Fuentes, Bruno Oro, Mag Lari, Andrea Motis & Joan Chamorro.

L´alcalde ha donat les gràcies al pare Manel, que ja fa 17 anys que organitza aquest concert solidari. Com ha explicat Trias ?el concert es feia abans de la crisi, quan ja hi havia situacions difícils, avui la situació és molt més greu. Les administracions estem per donar resposta a les necessitats de la gent però no ho podem fer soles, necessitem la col·laboració de la societat civil, de gent com el pare Manel?.

Com ha dit Trias ?el pare Manel ha descobert que amb la cultura es poden fer moltes coses per ajudar i també ha descobert que té molts amics disposats a col·laborar i als que els hi vull donar les gràcies?. ?Esperem que el concert sigui un èxit?, ha finalitzat Trias.

La Fundació Pare Manel és una institució sense ànim de lucre, arrelada als barris de Verdum-Roquetes de Barcelona, que desenvolupa i lidera projectes d´acció social i educativa. Realitza una atenció integral, que afavoreix la socialització i treballa per reduir les desigualtats d´oportunitats que pateixen aquests infants i joves.





Paraules clau