L´alcalde Trias presenta el cartell de la 42a edició de la Feria d´Abril de Catalunya : Servei de Premsa

L´alcalde Trias presenta el cartell de la 42a edició de la Feria d´Abril de Catalunya

16/04/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde Xavier Trias ha presentat aquest matí al pati de l´Ajuntament de Barcelona el cartell de la Feria d´Abril de Catalunya, obra de l´artista Àfrica Fanlo. La Feria, que enguany celebra la seva 42a edició, se celebrarà al Parc del Fòrum entre el 26 d´abril i el 5 de maig. A l´acte també hi eren presents, el regidor de Presidència i Territori, Jordi Martí; la regidora cultura de l´Ajuntament de Sant Adrià de Besòs; Francisco Garcia Prieto, president de la FECAC; i l´autora del cartell, Àfrica Fanlo.

Com ha explicat l´alcalde Trias la Feria de Abril representa la unió de dues cultures, l´andalusa i la catalana i això és el que ha inspirat l´Àfrica Fanlo per crear el cartell. Com ha dit Trias els cartells de la Feria han estat ?molts variats però sempre una mostra artística excepcional?. Trias ha felicitat a l´artista i ha destacat que el cartell que ha creat és ?un cartell lluminós i alegre que mou a l´optimisme. I en aquests temps tan difícils que estem passant l´optimisme és un valor que no hem de perdre?.

Trias ha assenyalat que la Feria és molt més que uns dies de festa, ?és un espai de trobada? que aglutina l´esforç de moltes entitats i de moltes persones que han treballat durant mesos per poder dur-la a terme, i a les que ha agraït la seva feina al llarg d´aquests 42 anys. Finalment l´alcalde Trias ha animat a tothom a participar activament a la festa,

Àfrica Fanlo (Barcelona, 1972) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, amb especialització en pintura i gravat. Té un llarg recorregut com a il·lustradora de llibres infantils amb més de 30 títols publicats. Al mateix temps que imparteix classes d´arts plàstiques per a nens i nenes, el 2001 comença a col·laborar amb revistes infantils catalanes com Cavall Fort i Tretzevents, i a publicar àlbums il·lustrats. El 2003 il·lustra el Cartell de les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona i just l´any següent és guardonada amb el Premi Junceda, atorgat per l´APIC, pel llibre Els colors del Metall.

Document relacionat:
Imatge cartell en alta resolució (12 Mb)





Paraules clau