L´alcalde demana el suport dels ciutadans ?per seguir innovant i buscant solucions? a la malaltia de l´Alzheimer : Servei de Premsa

L´alcalde demana el suport dels ciutadans ?per seguir innovant i buscant solucions? a la malaltia de l´Alzheimer

18/04/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat avui a la presentació del concert en favor de la Fundació Pasqual Maragall, que se celebrarà el proper 28 de setembre al Palau Sant Jordi, i que servirà per seguir impulsant els projectes d´investigació que està realitzant l´entitat des de fa cinc anys. A l´acte també hi ha assitit la Delegada de Salut del consistori, Cristina Iniesta.

Xavier Trias ha fet una crida als ciutadans i ciutadanes a donar suport a la iniciativa perquè la tasca de la fundació no s´aturi, ja que ?la malaltia afecta no només els malalts, sinó a la família i a tota la societat?. Ha recordat que l´Alzheimer, a més, creix en la seva incidència a mesura que l´esperança de vida també s´ha allargat.

Trias ha elogiat la capacitat de la fundació ?d´impulsar la recerca, la investigació i la innovació?, i en aquest sentit ha recordat que Pasqual Maragall ?també present a l´acte–, ?ja va ser un alcalde innovador i avantguardista. Ara toca ser avantguardista i innovador en la recerca de solucions per a aquesta malaltia?, ha conclòs.

L´alcalde ha elogiat també la capacitat de la societat civil ?d´impulsar grans iniciatives en aquests moments? perquè ?en moments de crisi com aquests és una gran notícia que apareguin nous valors, noves idees. Els moments difícils fan que surti el millor de cadascú?, ha afegit.

Xavier Trias ha participat a la presentació del concert al costat de Jordi Camí, director de la Fundació, Diana Garrigosa, vicepresidenta de la Fundació, i Joan Manuel Serrat, un dels artistes que participaran al concert. Serrat cantarà al costat de la cantant israeliana Noa, Barbara Hendricks i Miguel Poveda. També té previst actuar-hi l´Orquestra Simfònica del Vallès.





Paraules clau