L´alcalde destaca que la diada de Sant Jordi és la de ?l´estimació a Barcelona? : Servei de Premsa

L´alcalde destaca que la diada de Sant Jordi és la de ?l´estimació a Barcelona?

23/04/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha destacat la importància d´una diada com la de Sant Jordi tot definint-la com ?el dia més bonic de l´any amb diferència, la gent està contenta, surt al carrer? i ha recordat que aquest és un dia perquè la gent surti al carrer ?celebrant en un ambient especial, amb cultura, amb tradició i amb una cosa intangible que són els sentiments que ho fan molt especial?.

Diada de Sant Jordi

Per Trias, aquest ha estat des de petit ?el dia dels Enamorats, de l´estimació a Barcelona? i ha afegit que ?culturalment, és el dia del patró del nostre país, per tant és un dia patriòtic i un dia de cultura que és important perquè ens volem presentar al món com una ciutat de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació i de benestar i el benestar és això, convivència?.

L´alcalde té grans expectatives sobre la diada d´enguany ?espero que hi hagi una venda rècord de llibres i de roses?. Sobre la novetat d´estendre la celebració de la diada al Passeig de Sant Joan, ha expressat que ?és bo també diversificar, ja que l´activitat se´ns acumula a les Rambles, a la Rambla Catalunya i al Passeig de Gràcia i buscar més indrets de trobada és bo per a tothom?.

Aquest matí l´alcalde de Barcelona ha atès als mitjans de comunicació al pati de l´Ajuntament de Barcelona, que avui, dia de Sant Jordi, celebra una jornada de portes obertes. Un any més, al patí de l´Ajuntament entitats del tercer sector han instal·lat les seves parades on es podran adquirir ?roses solidàries?.

Trias ha explicat que el dia d´avui el passarà passejant pel carrer. Abans però, i com ve fent des de fa molts anys, participarà en la campanya organitzada pels d´Amics de la Gent Gran i portarà una rosa a un a àvia de la ciutat. al migdia, i com també ja es tradicional, es trobarà amb el gremi d´editors i passejarà per les parades que hi ha pels carrers.





Paraules clau