L´alcalde Trias destaca la importància de l´esport per reforçar la marca Barcelona a nivell internacional : Servei de Premsa

L´alcalde Trias destaca la importància de l´esport per reforçar la marca Barcelona a nivell internacional

08/05/2013

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat aquesta tarda en la roda de premsa de presentació de la 40a edició del Trofeu Conde de Godó de Vela, que tindrà lloc en aigües de Barcelona del 22 al 26 de maig de 2013. A l´acte hi han assistit, entre d´altres, Maite Fandos, tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports; el secretari general de l´Esport, Ivan Tibau; i Enric Corominas, president del Reial Club Nàutic de Barcelona.

L´alcalde ha destacat la importància de celebrar esdeveniments esportius i d´estar al costat d´aquells que els organitzen, com els clubs esportius de la ciutat, que ?són una joia i són els que creen afició? i de les federacions que fomenten la pràctica dels esports. Trias ha assenyat que és molt important també poder competir al més alt nivell o organitzar esdeveniments, com el Trofeu Conde de Godó, que enguany celebra el seu 40 aniversari.

Aquesta prova nàutica, que aplega més de 70 regatistes de tot el món, és una de les regates més importants del circuit internacional. Al llarg de la seva història s´ha adaptat a les noves necessitats, tant de la competició com dels esportistes, i això l´ha convertit en un referent mundial d´aquest esport. Trias ha agraït al Reial Club Nàutic de Barcelona per l´organització al llarg d´aquests 40 anys d´aquest trofeu

Xavier Trias ha afirmat que l´esport és molt important, ha recordat que els jocs Olímpics del 1992 van ser una excusa per transformar la ciutat i van situar Barcelona al món. ?Ara, més de vint anys després, tenim una marca extraordinària i seguirem apostant per l´esport per reforçar aquesta marca?.

Com ha explicat, l´esport té uns aspectes mediàtics espectaculars i ara la ciutat es prepara per acollir un seguit d´esdeveniments esportius de primer ordre, com el Gran Premi de Fórmula 1, els X Games, els mundials de Natació, el concurs de Salts de Cavall, o el mateix Trofeu Conde de Godó, ?tots aquests esdeveniments transmeten la imatge de Barcelona al món i això és molt important?. Finalment Trias, ha destacat que el sector nàutic genera activitat econòmica i turística i cal donar-li suport.Compartiu aquest contingut