L´Alcalde Xavier Trias expressa el seu condol per la mort de Constatino Romero, presentador, locutor i actor de doblatge : Servei de Premsa

L´Alcalde Xavier Trias expressa el seu condol per la mort de Constatino Romero, presentador, locutor i actor de doblatge

12/05/2013

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, lamenta la mort de Constantino Romero, presentador, locutor i actor de doblatge .?El món de la televisió, la ràdio i el cinema perd avui un dels seus millors professionals?, ha destacat l´alcalde, que ha ressaltat també que? Constantino Romero sempre estarà a l´imaginari de tots els barcelonins i barcelonines, i de tot el país, per ser la veu dels Jocs Olímpics de Barcelona. Avui ens ha deixat una de les millors veus del país?.

Constantino Romero va iniciar la seva carrera professional a Ràdio Barcelona i va ser el presentador del programa El Tiempo es Oro. Destaca la seva faceta d´actor de doblatge, arribant a ser un dels millors professionals del país. Entre els seus treballs més destacats destaquen els seus doblatges d´actors com Clint Eastwood, Roger Moore, Sean Connery, o ser la veu de Darth Vader.

Trias ha senyalat també la Distinció al Mèrit de la Guàrdia Urbana que va rebre el locutor, l´any 2003, per la seva col·laboració desinteressada en els Jocs Mundials de Policies i Bombers d´aquell any.Compartiu aquest contingut