La Guàrdia Urbana de Barcelona deté un home que estava robant un vehicle pesant que transportava 22 tones de coure : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté un home que estava robant un vehicle pesant que transportava 22 tones de coure

19/05/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Els fets van succeir quan una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava realitzant tasques de vigilància a la B-10, en sentit Llobregat, van observar a l´alçada de la sortida 18 un camió amb un remolc que estava aturat a la rampa d´accés.

Quan els agents van apropar-se al lloc van veure com el camió feia maniobres imprecises, fent marxa enrere i després avançant de forma brusca i intermitent. Al cap de pocs moments, els efectius del cos de policia barceloní van observar a un home que es va posar a córrer al voltant del camió mentre cridava a les persones que hi havia a dins del vehicle. Al veure els agents, tres individus que estaven a dins del camió van sortir corrents. Els agents van poder aturar-ne un mentre els altres dos van aconseguir fugir amb un turisme amb matrícula italiana.

La Guàrdia Urbana va identificar a l´home que cridava al costat del camió i que va resultar ser el propietari del vehicle. Aquest els va explicar que uns moments abans les tres persones que havien baixat corrents del camió s´havien posat al costat del seu vehicle amb un turisme de color blanc i l´havien aturat simulant una situació d´emergència. En el moment en què el propietari del camió havia baixat per donar-los suport, els tres individus havien pujat al seu camió i havien iniciat les maniobres per emportar-se´l.

El vehicle pesant transportava 22 tones de coure valorat en uns 300 mil euros.

Per tot això, els agents van detenir per un presumpte delicte d´un robatori amb força a Romano S. de 36 anys. El detingut ha passat a disposició dels Mossos d´Esquadra per iniciar les investigacions corresponents.

Podeu consultar imatges de l´operació fent clic al següent enllaç:

http://www.ajbcnpremsa.info/download/coure.jpeg





Paraules clau