L´alcalde Trias afirma que el talent i l´energia dels joves és la millor eina que tenim per sortir de la crisi : Servei de Premsa

L´alcalde Trias afirma que el talent i l´energia dels joves és la millor eina que tenim per sortir de la crisi

24/05/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el regidor d´Adolescència i Joventut, Raimond Blasi, han assistit a la cloenda de la desena edició del Festival VisualSound. Durant l´acte, que ha tingut lloc a l´Espai Jove Boca Nord, s´han lliurat els 20 Premis de la Secció Competició del Festival. El Festival Barcelona VisualSound és un espai d´exhibició i una plataforma de promoció per a la gent jove artista i creadora de l´àmbit audiovisual. El VisualSound aposta pel potencial artístic dels i les joves, per la diversitat de formats i disciplines audiovisuals, per donar cabuda a públics i persones creatives amb sensibilitats diferents i per la seva presència a diferents barris de la ciutat. L´originalitat, la creativitat i l´enginy que aporten els realitzadors i les realitzadores fan d´aquest festival una aposta única i diferenciada a la ciutat de Barcelona.

L´alcalde ha agraït als organitzadors d´aquest festival, els alumnes de 2on de Producció Audiovisual de l´Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona, per haver aconseguit que aquests festival hagi estat tot un èxit; als centres cívics i casals de joves (El Carmel, Casal de Joves Palau Alòs, Casal de Joves Casa Sagnier, Espai Jove Boca Nord, Espai Jove La Fontana i Punt Multimèdia), i el Consorci de Biblioteques, encarregats d´acollir l´edició d´aquest festival; així com als membres del jurat i als participants, ?els protagonistes d´aquest certamen?.

“Aquesta iniciativa demostra que som una ciutat de cultura, coneixement, creativitat i innovació”, ha afirmat l´alcalde, després de 10 anys, aquest festival ?s´ha consolidat com un esdeveniment important pels joves creatius i innovadors de Barcelona?.

L´alcalde ha afirmat que ?Barcelona és una ciutat on els joves sou els protagonistes i un dels motors més ben preparats que tenim per encarar la recuperació econòmica. Perquè el talent i l´energia dels joves és la millor eina que tenim per sortir de la crisi?. Finalment, ha afegit que ?els reptes que tenim per endavant no són fàcils, però no en tinc cap mena de dubte que entre tots ens en sortirem?.





Paraules clau