La Guàrdia Urbana intervé un local que subministrava llaunes als venedors ambulants que actuen a la zona de l´Anella Olímpica en dies de concert : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana intervé un local que subministrava llaunes als venedors ambulants que actuen a la zona de l´Anella Olímpica en dies de concert

09/06/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´Ajuntament de Barcelona, mitjançant la Guàrdia Urbana, intensifica la seva lluita contra la venda ambulant amb l´arribada del bon temps. Es tracta d´una de les prioritats de l´Operació Estiu iniciada el passat 1 de juny i que s´allargarà fins al 30 de setembre, una campanya on el Govern municipal posarà un èmfasi especial en la seguretat i el civisme.

A banda del patrullatge dels agents a la via pública i als carrers de la ciutat, el cos de policia barceloní està centrant la seva actuació en detectar, localitzar i intervenir aquells centres i locals des d´on es distribueix el material que després es destinarà a la venda ambulant, fet que contribueix a la proliferació d´aquesta pràctica il·legal. L´objectiu és anar a l´origen per aconseguir una resposta més eficaç i més eficient sobre aquest fenomen.

Fruit d´aquesta tasca, aquest divendres, la Guàrdia Urbana de Barcelona va iniciar la vigilància sobre un local del c/Roser, al Districte de Sants-Montjuic, que va permetre comprovar que l´establiment distribuïa llaunes de cervesa congelades als venedors ambulants. Els agents van observar com diversos d´aquests venedors entraven al local, on se´ls hi subministraven les llaunes, i posteriorment les venien a l´entorn de l´àmbit de l´Anella Olímpica, coincidint amb dies de concert, i a la zona de les Fonts de Montjuïc. Es dóna el cas que els venedors ambulants són habituals d´aquesta zona i ja havien estat denunciats dies abans per realitzar aquesta pràctica.
Per aquest motiu es va procedir a realitzar una inspecció administrativa al local mencionat que va comportar el decomís de 1.200 llaunes de cervesa. Aquests productes presentaven greus mancances en les condicions higièniques. Es dóna la circumstància que es tracta d´un local reincident en aquest tipus d´infraccions i ja havia estat denunciat anteriorment.
A banda, la Guàrdia Urbana ha aixecat acta de denúncia a l´establiment per:
? Col·laboració amb els venedors ambulants no autoritzats
? Greu mancança en les condicions higièniques
? Venda d´aliments no aptes per al consum.

Podeu consultar imatges de l´operació fent clic als següents enllaços.
Imatge 1
Imatge 2
Imatge 3
Imatge 4
Imatge 5
Imatge 6
Imatge 7





Paraules clau