Xavier Trias: ?Els empresaris són un element clau per a la recuperació econòmica de la ciutat i el país? : Servei de Premsa

Xavier Trias: ?Els empresaris són un element clau per a la recuperació econòmica de la ciutat i el país?

10/06/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha destacat aquest dilluns que els empresaris són un dels ?elements claus i bàsics per a la recuperació econòmica de la nostra ciutat i el nostre país?, i els ha agraït ?l´esforç, empenta i valentia? que demostren a l´hora de fer realitat projectes que ajuden a tirar endavant la societat.

Ho ha afirmat en la seva intervenció en la 26a edició del Sopar Solidari de PIMEC, un acte encapçalat pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i que ha tingut lloc al Palau de Congressos de Catalunya. Durant el sopar s´han lliurat els Premis Pimes 2013 en reconeixement a les millors iniciatives empresarials de l´any 2012.

Trias ha agraït la tasca feta pels empresaris catalans a l´hora de consolidar projectes ?que estan ajudant a tirar endavant el país?, perquè el seu exemple demostra que, malgrat les condicions econòmiques adverses, podem anar endavant. Amb imaginació, empenta i sent més competitius que mai?, ha assegurat l´alcalde en referència als emprenedors i autònoms presents al sopar.

L´alcalde ha volgut donar un missatge d´´optimisme i ha assegurat que ?Barcelona té gent emprenedora, amb idees i capacitat d´innovar?. Per això, l´alcalde ha afirmat que l´Ajuntament seguirà treballant intensament al costat dels empresaris, ?per generar un entorn de confiança i credibilitat que atregui inversions i talent i generi noves oportunitats de negoci?.

Per quart any consecutiu, el sopar és solidari, i tots els guanys econòmics es destinaran a les pimes i els autònoms que han hagut de renunciar a les seves activitats empresarials a causa de la crisi i les seves conseqüències. PIMEC destinarà l´import íntegre del sopar a apadrinar els diferents programes d´ajut que desenvolupa la Fundació PIMEC Acció Social.





Paraules clau