Alcalde Trias: ?Perquè Barcelona sigui una ciutat de cultura, creativitat, coneixement, innovació i benestar, cal que hi hagi gent que hi cregui, com fa Desigual? : Servei de Premsa

Alcalde Trias: ?Perquè Barcelona sigui una ciutat de cultura, creativitat, coneixement, innovació i benestar, cal que hi hagi gent que hi cregui, com fa Desigual?

13/06/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde Xavier Trias ha participat aquest matí en la inauguració de la nova seu corporativa de Desigual a Barcelona, situada al Passeig Mare Nostrum, a la Barceloneta. L´acte ha estat presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas, i hi han assistit Thomas Meyer, president de Desigual, i Manel Jadarque, director general de Desigual, entre d´altres.

L´edifici de 24.400 m2 construïts i gairebé 1.000 treballadors, acollirà una de les marques de roba més internacional de Barcelona. L´alcalde s´ha mostrat satisfet de participar en aquesta inauguració perquè significa que la ciutat, malgrat el context de crisi econòmica, creix. Trias ha ressaltat l´aposta decidida de Desigual no només per crear un concepte innovador d´empresa, sinó també una nova manera d´entendre la feina, a través de l´optimisme, l´entusiasme i la inspiració.

Com ha dit Trias ?avui és un dia important per a l´empresa Desigual però també per a Barcelona, una ciutat que vol ser ciutat de cultura, creativitat, coneixement, innovació i benestar i per això cal que hi hagi gent hi cregui, com ho fa Desigual, que projecta al món la marca Barcelona?. Trias ha explicat que la Marca Barcelona és una marca molt potent, que ajuda a la internacionalització de moltes empreses, i que es posa a disposició del desenvolupament econòmic de la ciutat i de la seva Àrea Metropolitana.

L´alcalde ha destacat la ubicació de les noves oficines de Desigual, entre la platja de Sant Sebastià i l´entrada al Port de Barcelona, ?la ubicació és fantàstica, al costat del mar i del Port, que és futur; i de la ciutat, una ciutat que somnia en transformar-se. En aquest lloc turisme, indústria i capacitat d´innovació hi conviuen?. Finalment, Trias ha expressat les seves felicitacions a tota l´empresa.





Paraules clau