Xavier Trias: “Estic encantat de ser alcalde de Barcelona i espero ser-ho molts anys més” : Servei de Premsa

Xavier Trias: “Estic encantat de ser alcalde de Barcelona i espero ser-ho molts anys més”

13/06/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha rebut aquest dijous a Reus el Premi Gaudí Gresol en reconeixement a la seva trajectòria i tasca a l´Administració Pública. El Centre de Convencions de Fira Reus ha acollit la cerimònia d´entrega de la setena edició d´aquests guardons organitzats per la Fundació Gresol, que agrupa més de 150 empresaris i treballa per formar i reforçar els vincles existents entre les empreses del territori denominat històricament Catalunya Nova. També hi ha participat l´alcalde de Reus, Carles Pellicer, i s´han entregat premis en àmbits com arquitectura, ciència, cinema, gastronomia, humanisme, lideratge empresarial, literatura, ràdio i teatre.

En la seva intervenció, Trias ha afirmat que se sent un apassionat de la política, i ha afegit que la seva intenció és continuar exercint en aquest àmbit com a alcalde de la capital catalana: “Tot i que molts volen jubilar-me, no em jubilo. Sóc alcalde de Barcelona, estic encantat de ser-ho i espero seguir-ho sent molts anys”.

L´alcalde ha tingut un record per l´expolítc reusenc Josep Laporte, de qui ha dit que va aprendre-ho tot quan començava la seva trajectòria en el sector públic. Laporte va precedir Trias com a conseller de Sanitat de la Generalitat de Catalunya.

Aquest és el primer dels dos actes que durant aquests dies enfortiran els vincles entre Barcelona i Reus, i és que aquest cap de setmana la capital catalana participarà amb el seu Seguici Festiu en la cercavila de Reus, que donarà el tret de sortida a la Festa Major de Sant Pere. Enguany, la localitat del Baix Camp ja va ser la primera de les ciutats catalanes convidades a les Festes de Santa Eulàlia a Barcelona.





Paraules clau