L´Ajuntament enllesteix la primera fase d´obertura del recinte de Can Batlló : Servei de Premsa

L´Ajuntament enllesteix la primera fase d´obertura del recinte de Can Batlló

14/06/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´Ajuntament de Barcelona ha enllestit la primera fase d´obertura del recinte fabril de Can Batlló al barri. I ho ha fet coincidint amb el segon aniversari de l´entrada de les entitats i dels veïns a Can Batlló. Aquests dies, doncs, ja és possible travessar per dins de Can Batlló des del carrer de Mossèn Amadeu Oller fins al carrer de Parcerisa, per un vial intern que els veïns de la zona van batejar amb el nom de la data simbòlica de recuperació del recinte: ?11 de Juny 2011?.

Als enderrocs previstos en aquesta primera fase d´obertura, que van començar el 16 d´abril passat, s´han sumat algunes actuacions que ha realitzat el consistori per tal de condicionar els nous espais oberts que s´hi han generat, i per tal de garantir la seguretat dels tallers que encara treballen en aquest sector del recinte.

Pel que fa als enderrocs ha desaparegut el mur del carrer Mossèn Amadeu Oller que separava aquesta part de Can Batlló del barri de la Bordeta. També s´han enderrocat cinc edificis del carrer de la Constitució i dos blocs de l´interior del recinte.

Per millorar la seguretat i controlar l´accés de vehicles al recinte, s´han col·locat pilones amb clau a la zona d´entrada del carrer Parcerisa.

Les zones d´aparcament a l´interior del recinte també han estat modificades per millorar-ne l´accés i s´hi ha col·locat senyalització horitzontal i vertical i s´ha modificat el recorregut per accedir-hi.

A les zones en les quals s´han portat a terme enderrocs, i s´han creat nous espais oberts, s´han fet tractaments del paviment per posar-lo en condicions per a l´ús públic, en alguns casos amb asfaltat i en altres casos retocant el pendent o afegint sauló.

Pel que fa a la seguretat, s´han delimitat amb tancaments de malla els àmbits en els quals hi continua havent-hi activitat industrial.





Paraules clau