La Guàrdia Urbana deté un home per un delicte contra la seguretat viària, després de fugir per la Ronda de Dalt i col.lisionar amb un cotxe policial : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté un home per un delicte contra la seguretat viària, després de fugir per la Ronda de Dalt i col.lisionar amb un cotxe policial

19/06/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest dimarts, a l´entorn de les 16:00 hores, una patrulla no uniformada de la Guàrdia Urbana va observar un vehicle que va cometre una infracció al Passeig de la Vall d´Hebron, al Districte d´Horta-Guinardó.

Per aquest motiu, els efectius del cos de policia barceloní van aturar el vehicle amb la finalitat de corregir la infracció. Quan els agents van apropar-se al cotxe el conductor va arrencar sobtadament i va fugir per la Ronda de Dalt, en direcció Llobregat. A partir d´aquest moment la patrulla va iniciar una persecució del cotxe que va finalitzar a l´Av.Tibidabo, quan el vehicle infractor va col.lisionar amb el cotxe policial. Després de la col·lisió el conductor va continuar escapant, en aquest cas a peu, i després d´una nova persecució de la patrulla el van aconseguir detenir.

Els agents van escorcollar al detingut i van trobar que portava una arma de foc simulada i 349 euros en metàl·lic. En les comprovacions posteriors la Guàrdia Urbana va esbrinar que unes hores abans una persona que responia a les mateixes característiques havia atracat una entitat bancària situada al c/Judea. Paral·lelament, els agents van comprovar que l´home tenia pendent un requeriment judicial per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació amb arma de foc.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut a Joaquin P.B, de 46 anys d´edat, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació amb arma de foc.

El detingut va ser traslladat a dependències dels Mossos d´Esquadra a l´espera de passar a disposició judicial





Paraules clau