La Guàrdia Urbana de Barcelona deté un home després d´apropiar-se d´un maletí amb un valor total de 7.650 euros : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté un home després d´apropiar-se d´un maletí amb un valor total de 7.650 euros

26/06/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els fets van passar a finals de la setmana passada quan una patrulla no uniformada de la Guàrdia Urbana de Barcelona va observar com un individu vigilava tots els clients que entraven i sortien d´un hotel situat al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Minuts després aquest individu es va introduir a l´establiment i al cap d´una estona va sortir amb un maletí a la mà que no portava quan va entrar. Al detectar-ho els agents el van aturar i després de demanar-li la documentació van intervenir el maletí i van procedir a fer les comprovacions pertinents a l´interior de l´hotel. Al cap de pocs minuts van localitzar a la víctima, un visitant que estava de pas per Barcelona i a qui, segons va manifestar, li acabaven de sostreure el maletí.

A l´interior del mateix els agents van trobar 9.000 dòlars en efectiu. A banda, cal tenir en compte que el propi maletí, d´una coneguda marca de prestigi, estava valorat en 900 euros. La Guàrdia Urbana estima el valor total del contingut i del maletí en 7.650 euros.

Per aquest motiu els agents del cos de policia barceloní van procedir a detenir a Younes.M. de 42 anys d´edat i a retornar el maletí i els diners al seu propietari.

El detingut va ser traslladat a dependències dels Mossos d´Esquadra i presentat després davant de l´autoritat judicial.





Paraules clau