L´alcalde afirma que gràcies a la tasca d´entitats i clubs com la UE Sant Andreu, Barcelona ha arribat a ser una capital mundial de l´esport : Servei de Premsa

L´alcalde afirma que gràcies a la tasca d´entitats i clubs com la UE Sant Andreu, Barcelona ha arribat a ser una capital mundial de l´esport

26/06/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha rebut aquesta tarda al Saló de Cent de l´Ajuntament a la UE Sant Andreu amb motiu de la consecució de la Copa Federació d´Espanya. La UE Sant Andreu, tota una institució al districte, és un club històric de la ciutat, es va fundar l´any 1909; i el tercer més important, després del Barça i l´Espanyol. A l´acte hi ha assistit, entre d´altres, Maite Fandos, tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports; i Manuel Camino, president de la UE Sant Andreu.

Trias ha felicitat el club per la consecució de la Copa, ?una copa símbol de l´esforç que heu fet com a equip i és un triomf també per a la ciutat?. Trias ha ressaltat, però, que ?més important que aquesta copa és la que guanyeu cada dia: l´esport és una eina bàsica per construir ciutat, per fomentar els hàbits saludables i una clara eina d´integració?.

L´alcalde ha ressaltat el suport al futbol base que dóna la UE Sant Andreu, i ha afegit que ?és gràcies a entitats i clubs com el vostre que Barcelona ha arribat a ser una capital mundial de l´esport?. Per a Trias aquesta capitalitat es tradueix en la celebració de nombrosos esdeveniments esportius internacionals, ?que ens omplen d´orgull com a ciutat, generen riquesa i donen a conèixer Barcelona al món?.

A parer de l´alcalde la Unió Esportiva Sant Andreu ha demostrat el seu potencial com a club i també com a equip humà i s´ha mostrat confiat que la consecució d´aquesta copa ?us donarà encara més energia per aconseguir les vostres fites?, principalment l´objectiu de pujar a la Segona Divisió A, i ha explicat que l´Ajuntament es compromet a col·laborar i ajudar al club en tot el que pugui i a adequar les seves instal·lacions.

L´alcalde ha finalitzat la seva intervenció afegint que ?amb gent com vosaltres, que doneu el màxim per l´esport, Barcelona guanya molt, perquè sou un exemple de la força que tenim com a ciutat per tirar endavant. Barcelona us dóna suport i reconeix el vostre important paper en el districte, en la ciutat i en el món esportiu?.





Paraules clau