Alcalde Trias: ?Tot a punt pels Mundials de Natació de Barcelona 2013? : Servei de Premsa

Alcalde Trias: ?Tot a punt pels Mundials de Natació de Barcelona 2013?

27/06/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit la presentació de la medalla, el vestuari i la música de les 68 cerimònies de lliurament de trofeus que tindran lloc durant els Mundials de Natació de Barcelona 2013. El taller de disseny La Granja, les firmes Custo i Munich i el músic Albert Guinovart han presentat, respectivament, les seves creacions exclusives per a Barcelona 2013 a les instal·lacions del CN Atlètic-Barceloneta, club que aquest any celebra el seu centenari. A l´acte també hi ha assistit, entre d´altres, la copresidenta del Comitè d´Organització dels Mundials i tinent d´alcalde, Maite Fandos; voluntaris, esportistes que participaran als Mundials i els dissenyadors. Com ha dit Trias, ?tot està a punt? per a la celebració dels Mundials de Natació de Barcelona 2013, que se tindran lloc entre el 19 de juliol i el 4 d´agost.

Presentem la medalla, vestuari i música dels Mundials de Natació 2013

L´alcalde ha agraït la feina a tots els que han participat en l´organització d´aquests mundials, ?estan a punt de començar i són el resultat del treball de molta gent i durant molt de temps? i ha volgut reconèixer especialment la tasca dels clubs, com l´Atlètic Barceloneta, ?un club centenari però posat al dia i amb molt de futur?, i de les entitats que formen els esportistes i potencien l´esport de base. ?Sense ells?, ha dit ?seria impossible?.

L´alcalde ha volgut fer un reconeixement als dissenyadors que han creat la imatge de les medalles, Lagranja design; el vestuari, Custo i Munich; així com al compositor Albert Guinovart, que ha composat les sintonies. ?Barcelona vol ser una ciutat de cultura, coneixement, creativitat i innovació, és important que oferim aquesta imatge almón, i amb les medalles, vestuari, música que acabem de presentar es transmet aquesta idea?.

Trias ha ressaltat la importància de l´esport a la ciutat. Com ha explicat, Barcelona aposta per l´esport, que a més de generar benestar i uns hàbits de vida saludables, reporta activitat econòmica i turística; i ha explicat que l´organització de grans esdeveniments esportius, com aquests Mundials de Natació, tenen un gran retorn a la ciutat.

?Ara tocarà competir i recollir la feina de molts anys?, ha dit Trias afegint que ?necessitem l´entusiasme dels barcelonins i de la gent de la resta del país perquè se sentin seus aquests mundials?. Finalment, Trias ha donant les gràcies als voluntaris, que fan una tasca fonamental, i a tota la gent que ha treballat en l´organització d´aquests mundials. ?Segur que aniran molt bé, ho tenim tot a punt?, ha conclòs.





Paraules clau