Aprovat el projecte de rehabilitació del poliesportiu de Virrei Amat, al districte de Nou Barris : Servei de Premsa

Aprovat el projecte de rehabilitació del poliesportiu de Virrei Amat, al districte de Nou Barris

28/06/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´Ajuntament de Barcelona ha aprovat definitivament el projecte de rehabilitació i reparació general de l´edifici i adequació de les instal·lacions del pavelló poliesportiu Virrei Amat, ubicat al carrer Joan Alcover,6, al districte de Nou Barris. Aquesta actuació compta amb un pressupost de 2,15 milions d´euros.

L´objectiu del projecte és millorar aquestes instal·lacions construïdes l´any 1986 i que compten amb prop de 2.900 metres quadrats. Així, s´adequa l´edifici a les normatives actuals, es renoven les instal·lacions interiors, s´adeqüen els espais als nous requeriments i es renoven els acabats, que han quedat malmesos pel pas del temps.

La regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, ha explicat que ?aquesta és una antiga demanda veïnal que ara durem a terme i que suposa la renovació i adaptació a normativa d´aquest equipament esportiu? i ha afegit que ?aquest és un edifici molt important pel barri perquè acull a molts equips i molts infants que l´utilitzen?.

Així, les actuacions a dur a terme són:

– Lavabos de planta baixa: enderroc del conjunt de lavabos existent a la planta d´accés a l´edifici i construcció d´uns lavabos nous, adaptats a normativa.

– Reforma dels despatxos d´administració: també en la planta d´accés de l´edifici es troba el conjunt de les oficines d´administració i informació al públic. Es farà una redistribució d´aquests espais per tenir dos despatxos de direcció, un espai d´administració i una part d´atenció al públic, oberta als espais de pas i comuns.

– Nova escala d´emergència: enderroc de l´escala existent i la construcció d´una nova escala, en aquest cas protegida, que alhora permeti una sortida directa al carrer.

– Nou magatzem: davant la necessitat d´espai de magatzem per part dels usuaris, es planteja la construcció d´un nou gran magatzem, situat a la cota de la planta pista, excavant el terreny natural de la zona compresa entre l´accés a l´escola i la façana del poliesportiu.

– Renovació de vestidors (planta pista i planta soterrani): nous acabats interiors i millora de la instal·lació de ventilació.

– Renovació de lavabos per a esportistes: planta pis i planta soterrani.

Està previst que les obres comencin durant el darrer trimestre d´aquest any i s´executin en 10 mesos.





Paraules clau