L´alcalde Trias remarca l´intens compromís de Jordi Parpal amb la transformació urbanística de Barcelona : Servei de Premsa

L´alcalde Trias remarca l´intens compromís de Jordi Parpal amb la transformació urbanística de Barcelona

01/07/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha expressat el condol per la mort de l´exregidor Jordi Parpal i Marfà, a l´edat de 73 anys. Jordi Parpal va ser regidor de l´Ajuntament de Barcelona entre els anys 1983 i 1989 pel PSC, etapa durant la qual va ser primer tinent d´alcalde i regidor d´Urbanisme i Jocs Olímpics.

L´alcalde Xavier Trias ha remarcat ?la gran contribució i l´intens compromís de Jordi Parpal amb Barcelona? i la seva tasca ?en la immensa transformació urbanística de la ciutat? amb motiu dels Jocs Olímpics del 92.

L´alcalde de Barcelona ha volgut recordar molt especialment la seva aferrissada defensa de la idea de no construir res que només servís per als Jocs. Com ell mateix va dir, fer uns Jocs Olímpics per a la ciutat i no una ciutat per als Jocs Olímpics. ?Un llegat sense el qual no es podria entendre la Barcelona actual?, ha assenyalat Xavier Trias.

Per l´alcalde Trias, ?ens deixa l´exemple inesborrable d´una figura que, a banda de les seves capacitats polítiques, professionals i personals, va mostrar sempre una gran responsabilitat i una plena vocació de servei a la ciutat?.





Paraules clau