La nova edició del Barcelona Harley Days reunirà 21.000 motos procedents de tot Europa : Servei de Premsa

La nova edició del Barcelona Harley Days reunirà 21.000 motos procedents de tot Europa

05/07/2013



Temps estimat de lectura: 3 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha fet aquest divendres la visita inaugural del Barcelona Harley Days ´13, el major esdeveniment urbà de Harley-Davidson a Europa, gratuït i obert a tots els públics, que ha arrancat avui els motors de la seva cinquena edició al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Enguany, el certamen ret homenatge als 110 anys de Harley-Davidson i al 30 Aniversari de la creació del seu club de propietaris, el Harley Owners Group (HOG).

Seran tres dies d´activitats per viure l´experiència Harley, amb motos, exposicions, concursos, concerts, proves gratuïtes, rutes guiades i activitats infantils. En la seva cinquena edició, el Barcelona Harley Days pretén repetir l´èxit de les seves anteriors cites i superar el milió de visitants i les 21.000 motos procedents de tot Europa, que generaran un impacte econòmic estimat de 8 milions d´euros per a Barcelona.

L´alcalde Trias, acompanyat de la tinenta d´alcalde d´Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, ha tingut l´oportunitat de conèixer en la visita inaugural les principals novetats del Barcelona Harley Days, que està obert al públic de 11 del matí a 2 de la matinada divendres i dissabte, i fins a les 12 de la nit el diumenge. També ha pogut presenciar el desplegament organitzatiu de l´esdeveniment, en el qual participa la Guàrdia Urbana per garantir el moviment de vehicles durant els tres dies al voltant del recinte i a la ciutat.

En la roda de premsa de presentació posterior a la visita, Recasens ha destacat que la celebració per cinquè any consecutiu dels Barcelona Harley Days a la capital catalana ?consolida i reafirma el compromís dels organitzadors amb la marca Barcelona. Harley-Davidson i Barcelona són dues marques potents? i ha agraït als organitzadors que creguin i segueixin escollint per celebrar l´esdeveniment Barcelona, una ciutat amb llarga tradició amb el món del motor i una ciutat on la moto hi té un paper destacat.

Recasens ha subratllat que “una vegada més es demostra que Barcelona està preparada per acollir esdeveniments multitudinaris que contribueixen a posicionar internacionalment la ciutat, al mateix temps que generen un important impacte en l´economia local, especialment en els sectors de l´hostaleria, el comerç o la restauració”. Com ha dit la tinent d´alcalde ?esdeveniments com els Harley Days ens ajuden a posicionar la ciutat internacionalment?.

Finalment, Recasens s´ha mostrat convençuda que la celebració d´aquesta trobada serà un ?èxit de participació i de civisme? i ha emplaçat a tots els assistents als Harleys Days a gaudir de la ciutat.

A més de la tinent d´alcalde, en l´acte han intervingut Josep Grañó, Director General de Harley-Davidson a Espanya i Portugal; Nigel Villiers, H.O.G. & Customer Experience Director International de Harley-Davidson, i Carlos Rodríguez, co-organitzador de l´esdeveniment i president d´Open Events Group.

Entre les principals novetats del Barcelona Harley Days ´13 figura la carpa 110 Aniversari, un espai que reviu la història de la companyia amb una exposició de motos clàssiques, informació i imatges d´arxiu, i jocs interactius per descobrir les principals fites de la companyia americana. Al costat de la carpa destaca la reproducció a mida real de la cabana de fusta on es va fabricar la primera Harley-Davidson.

Una altra de les novetats és el mesurador de decibels situat a la carpa Rockstar, que podrà provar tothom que s´acosti a l´esdeveniment amb la seva pròpia moto. Entre el programa d´activitats ressalta la multitudinària desfilada de banderes, que tindrà lloc el diumenge a les 11h.





Paraules clau