Trias destaca la ?trajectòria impecable i plena de valors? del Club Tennis Horta : Servei de Premsa

Trias destaca la ?trajectòria impecable i plena de valors? del Club Tennis Horta

15/07/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha destacat avui la ?trajectòria impecable i plena de valors? del Club Tennis Horta, i la seva tasca en la formació esportiva de diverses generacions, durant l´acte d´entrega de la Medalla d´Or al Mèrit Esportiu que s´ha celebrat aquesta tarda, al Saló de Cent de l´Ajuntament de Barcelona.

Durant l´acte, on hi ha participat Roser Capdevila, creadora de Les Tres Bessones, i sòcia del club, l´alcalde ha recordat que el Club Tennis Horta ha contribuït ?de manera destacada a la vida esportiva, cultural i associativa del districte d´Horta-Guinardó i de tota la ciutat? i ha elogiat la capacitat de l´entitat per ?transmetre els valors propis de l´esport tan lligats a la nostra ciutat, com són l´esperit de superació, la perseverança, l´esforç o el treball en equip?.

?Gràcies a clubs com el vostre, el tennis és un esport molt practicat a Barcelona. Un esport que celebra importants campionats a la nostra ciutat i que compta amb molts seguidors a casa nostra?, ha afegit Trias, que ha recordat la rellevància de potenciar l´esport base, ?que fa possible la projecció de Barcelona al món. Sense la vostra feina, no haguéssim arribat mai aquí?, ha conclòs.

A l´acte, en què hi ha participat també la tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, s´ha fet entrega de la màxima distinció de la ciutat a la presidenta del club, Josefina Carbonell.





Paraules clau