Trias: ?Barcelona està preparada per acollir els millors Mundials de Natació de la història? : Servei de Premsa

Trias: ?Barcelona està preparada per acollir els millors Mundials de Natació de la història?

18/07/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat avui que la ciutat està preparada ?per acollir els millors Mundials de Natació de la història?. L´alcalde ha participat a la presentació oficial de l´esdeveniment al costat del president de la FINA, Julio César Maglione; la tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports i copresidenta del Comitè Organitzador dels Mundials, Maite Fandos; el copresident dels Mundials, Fernando Carpena, i el director executiu de la Federació Internacional de Natació, Cornel Marculescu.

Trias ha destacat durant la seva intervenció que ?aquests dies Barcelona tornarà a brillar com a capital mundial de l´esport. Es projectaran totes les nostres potencialitats en l´àmbit esportiu com són la nostra experiència organitzativa i els nostres valors afegits com a ciutat de cultura, coneixement, creativitat, innovació i benestar? i ha afegit que ?la ciutat compta amb un gran teixit social i esportiu amb nombroses federacions i entitats que fomenten l´esport de base i que han treballat intensament per fer realitat aquesta competició mundial?.

L´alcalde ha expressat que ?en un moment com aquest, de grans dificultats econòmiques i socials, és molt important generar il·lusió i transmetre els valors de l´esport com el treball en equip, l´esperit de superació i l´orgull de ciutat?.

Des de demà, i fins al dia 4 d´agost, Barcelona serà la seu del 15ns FINA Campionats del Món de Natació, on més de 2.000 dels millors atletes de tots els continents (en representació de més de 170 nacions) competiran al màxim nivell en sis disciplines de la FINA – Natació, salts, waterpolo, natació sincronitzada, aigües obertes i salts de gran. Es calcula que l´esdeveniment generarà unes 50.000 pernoctacions, entre delegacions participants, membres de l´organització i premsa.

Per a cobrir l´esdeveniment, s´ha acreditat més de 450 periodistes, més de 250 fotògrafs i més de 70 broadcasters que retransmetran els Campionats del Món a més de 200 territoris.





Paraules clau