Actuació contra la venda ambulant il·legal a l´àmbit de la muntanya de Montjuic : Servei de Premsa

Actuació contra la venda ambulant il·legal a l´àmbit de la muntanya de Montjuic

22/07/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El Govern Municipal s´ha fixat com a un dels objectius prioritaris per aquest mandat la lluita contra la venda il·legal ambulant a la ciutat i contra tot el que aquest fenomen comporta. Amb aquest objectiu aquest diumenge la Guàrdia Urbana de Barcelona ha realitzat un dispositiu a l´entorn de la muntanya de Montjuic per tal de combatre aquesta pràctica i garantir el compliment de les ordenances i el bon ús de l´espai públic durant els mesos d´estiu.

Fruit d´aquest dispositiu, els agents del cos de policia barceloní han realitzat diverses intervencions centrades a la zona de les Fonts de Montjuic, que han tingut com a resultat:

– 17 denúncies per venda ambulant.
– 13 denúncies per col·laborar amb la venda ambulant.
– 25 denúncies per infraccions de l´Ordenança de Mesures per Fomentar i Garantir la Convivència Ciutadana.
– 1 acta per consum de substàncies.

Com a novetat la Guàrdia Urbana ha decomissat un total de 13 mòbils que els venedors ambulants utilitzaven entre ells per alertar de la presència dels policies i organitzar el seu desplegament per la zona. L´Ordenança de Mesures per Fomentar i Garantir la Convivència Ciutadana preveu la possibilitat d´intervenir cautelarment els mitjans utilitzats per cometre la infracció, com poden ser els mòbils. D´aquesta manera, i gràcies a la intervenció dels aparells, els agents van evitar que els venedors ambulants s´organitzessin i es despleguessin per la zona. A banda, la Guàrdia Urbana ha intervingut 169 llaunes de begudes i un total de 36 articles de gènere divers (joguines, imants i ventalls) destinats a la seva venda al carrer.

Podeu consultar imatges dels mòbils intervinguts fent clic aquí.





Paraules clau