L´alcalde expressa el condol per les víctimes de l´accident de Galícia i ofereix la col·laboració de la ciutat de Barcelona : Servei de Premsa

L´alcalde expressa el condol per les víctimes de l´accident de Galícia i ofereix la col·laboració de la ciutat de Barcelona

25/07/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha expressat en nom de tot el Consistori el condol per les víctimes i la solidaritat amb les famílies i els afectats per l´accident ferroviari d´ahir al vespre a Santiago de Compostel·la. L´alcalde ha fet arribar cartes de condol al president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, i a l´alcalde de Santiago, Ángel Currás Fernández. L´alcalde Xavier Trias els expressa ?el més sincer condol pel desgraciat accident ferroviari? i ?tota la solidaritat, afecte i suport dels barcelonins i barcelonines en aquests moments difícils en què la ciutat de Santiago i tota Galícia han hagut de fer front a aquesta tragèdia que ha provocat la pèrdua de nombroses vides, de manera trista i inesperada?.

L´alcalde de Barcelona també ha volgut transmetre als representants de les institucions gallegues que resta a la seva disposició per col·laborar en tot allò que considerin necessari i que es pugui oferir des de la ciutat de Barcelona. L´alcalde Trias assenyala que ?fets lamentables com aquest posen a prova la nostra capacitat de resposta davant situacions d´emergència i ens obliguen, a pesar del dolor, a continuar endavant per sobreposar-nos i sortir-ne enfortits?. L´alcalde de Barcelona també s´ha posat en contacte amb la Ministra de Foment, Ana Pastor.

L´alcalde Xavier Trias ha assistit aquest migdia a la Plaça Sant Jaume al minut de silenci que ha convocat l´Ajuntament de Barcelona en record de les víctimes. A l´acte també hi han assistit el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i representants de la Corporació Municipal, entre d´altres personalitats.





Paraules clau