L´alcalde Xavier Trias expressa el seu condol per la mort d´Antoni Ramallets : Servei de Premsa

L´alcalde Xavier Trias expressa el seu condol per la mort d´Antoni Ramallets

31/07/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha expressat el seu condol per la mort del llegendari porter del Barça Antoni Ramallets, nascut a Barcelona el 1924 i que va morir ahir als 89 anys. L´alcalde ha recordat que Antoni Ramallets va iniciar la seva trajectòria a les entitats esportives de base de Gràcia i el Guinardó. Després va signar el seu primer contracte com a futbolista professional al CE Europa. Però va triomfar definitivament al FC Barcelona, on es va convertir en un esportista llegendari.

Com ha dit l´alcalde Antoni Ramallets ?va ser, sens dubte, el millor porter d´una època?, i ha afegit que ?va demostrar com, en uns temps tan difícils, amb talent, esforç, intel·ligència i una ferma voluntat de superació, era possible ser tot un campió?. Trias ha afegit ?des de l´Ajuntament de Barcelona ens queda la satisfacció d´haver-li-ho reconegut en vida amb la Medalla de la Ciutat al Mèrit Esportiu?, que li va ser atorgada l´any 1999.

A parer de l´alcalde Antoni Ramallets ?va representar la Barcelona i la Catalunya més irreductible, la que es supera davant dels reptes i la que lluita per assolir els seus objectius?. Trias ha conclòs que Ramallets ?romandrà per sempre en la nostra memòria sentimental el seu llegat personal i esportiu, per recordar-nos que en tot moment hem d´esforçar-nos i treballar de valent per aconseguir les nostres fites?.





Paraules clau

condol/