Alcalde Trias: ?Amb els Mundials de Natació hem aconseguit oferir al món el millor de la nostra ciutat? : Servei de Premsa

Alcalde Trias: ?Amb els Mundials de Natació hem aconseguit oferir al món el millor de la nostra ciutat?

02/08/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assistit a la cerimònia de clausura dels 15ens FINA Campionats del Món de Natació Barcelona 2013, al Palau Sant Jordi. A l´acte també hi han estat la tinenta d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos; el president de la FINA, Julio Cesar Maglione, i l´alcalde de Kazan, Metshin Ilsour, entre d´altres personalitats. Durant l´acte, l´alcalde Trias ha participat en l´entrega de la bandera de la FINA al seu homòleg de Kazan, ciutat organitzadora dels Mundials de Natació 2015.

L´alcalde ha expressat la seva satisfacció per haver acollit aquest esdeveniment esportiu d´impacte mundial, que ha comptat amb la participació de 2.300 atletes procedents de 181 països i 2.500 voluntaris. ?Hem preparat aquests campionats amb la intenció d´oferir al món el millor de la nostra ciutat: el nostre caràcter obert, la nostra capacitat d´organització i la nostra passió per l´esport. I estem convençuts que ho hem aconseguit?.

Per Trias, aquests campionats han estat ?una demostració de l´admirable nivell esportiu dels atletes que hi han participat?, i ha desitjat molts èxits a la ciutat de Kazan en l´organització dels propers mundials, que se celebraran d´aquí a dos anys.

L´alcalde Trias ha agraït a la Federació Internacional de Natació el seu suport en la organització dels mundials, i la implicació de tots els membres del Comitè Organitzador, la Federació Espanyola de Natació, la Federació Catalana de Natació, els clubs de la ciutat, els col·laboradors i els barcelonins, que han treballat intensament perquè els Mundials hagin estat un èxit. També ha volgut destacar especialment la feina dels voluntaris, ?que un cop més han demostrat el seu tarannà generós i vocació de servei desinteressada?.





Paraules clau