L´alcalde Xavier Trias expressa el condol per la mort de l´exregidor Antoni Fabregat : Servei de Premsa

L´alcalde Xavier Trias expressa el condol per la mort de l´exregidor Antoni Fabregat

02/08/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha expressat el condol per la mort, a l´edat de 90 anys, d´Antoni Fabregat i Fabregat, que va ser regidor de l´Ajuntament de Barcelona entre els anys 1983 i 1987. L´alcalde Xavier Trias ha remarcat ?la seva contribució i l´intens compromís amb la ciutat de Barcelona, que es va mantenir inalterable?.

Antoni Fabregat va ser regidor, com a independent, del Grup municipal de Convergència i Unió. Fabregat, que era President d´Honor del Gremi d´Empresaris Carnissers i Xarcuters de Barcelona i Província, va representar activament el sector del comerç de la ciutat. També va formar part de la Comissió Promotora de l´Associació Consell de Cent, integrada per exregidors i exregidores de Barcelona des del primer Ajuntament democràtic, de la qual n´era membre.

Per l´alcalde Trias, ?el seu testimoni ens recorda en tot moment que hem de buscar les millors oportunitats per a la ciutat, amb valentia i tenacitat, caminant amb pas ferm i decidit perquè Barcelona avanci i assoleixi les seves millors fites?.





Paraules clau