Inici de les actuacions de millora del camp de futbol de la UE Sant Andreu : Servei de Premsa

Inici de les actuacions de millora del camp de futbol de la UE Sant Andreu

09/08/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´Ajuntament de Barcelona ha iniciat les actuacions de millora del camp de futbol municipal Narcís Sala. Aquest és el camp de la UE Sant Andreu i està ubicat a la cantonada dels carrers Virgili, Pare Manyanet i Santa Coloma. Les primeres actuacions contemplen la substitució de la gespa artificial del camp.

La gespa actual presenta un nivell de desgast molt elevat, amb filaments fibril·lats que, fruit del pas del temps i l´escàs manteniment realitzat, han patit un deteriorament que dificulta la pràctica de l´esport en òptimes condicions i augmenta les probabilitats de lesió dels esportistes. A més, ja s´aprofita per posar una gespa homologada per jugar a la segona divisió A, una categoria superior a la que es troba actualment el primer equip.

Les actuacions a dur a terme són el desmuntatge de l´equipament esportiu existent, la retirada de la gespa existent, la neteja dels canals perimetrals de recollida d´aigua, la col·locació de nova gespa, el marcatge de línies, els assajos i certificació de gespa, el muntatge de l´equipament esportiu i la neteja i final d´obra.

Aquesta és una primera fase de la reforma del camp que s´anirà executant en els propers anys.

De cara a aquest mandat, està previst el canvi de gespa i la millora de les instal·lacions d´electricitat, sanejament, ventilació i calefacció i d´aigua calenta. També es repararan alguns elements de formigó que han començat a carbonatar en algunes zones.

Finalment, s´impermeabilitzarà la grada del gol nord des de la part superior i es tractaran els espais de sota les grades tant a nivell constructiu com d´instal·lacions de manera que es puguin obtenir 3 nous vestidors de 45 m2, uns nous lavabos per homes i dones de 45 m2, un magatzem de 22,5 i 2 espais polivalents de 45 i 22,5 m2.

En total, les dues actuacions tenen un pressupost aproximat de 800.000 euros. El canvi de gespa s´inicia ara i està previst que tingui una durada de 5 setmanes, la resta d´actuacions està previst que comencin durant el segon semestre de l´any 2014.





Paraules clau

Sant Andreu/