Comença la festa major de la Bordeta : Servei de Premsa

Comença la festa major de la Bordeta

03/09/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

La festa major de la Bordeta comença avui al carrer dels Jocs Florals, amb el pregó inaugural al qual hi assistirà el regidor del districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí.

La festa se celebra en tres espais del barri. Els altres dos són la plaça Súria, i la plaça Fènix. En aquests tres espais tindran lloc més de mig centenar d’activitats: actuacions per als més petits, xocolatades, espectacles, ball, concerts, tabalers, paellades, sopars de germanor, inflables. Activitats que s’allargaran fins al 8 de setembre. El regidor Jordi Martí assistirà a diferents actes.

La festa al barri de la Bordeta s’allargarà fins al 14 de setembre, ja que dissabte 14 se celebra l’acte unitari d’aquesta festa major: La Bordeta en Dansa”, que tindrà lloc a la plaça de Celestina Vigneaux a partir de quarts de sis de la tarda i fins la mitjanit. A banda d’una gran xocolatada i diversos tallers er als petits que es faran durant la tarda, l’acte central serà l’espectacle de dansa que reunirà 13 companyies, grups i entitats de dansa de la ciutat.

Durant la tarda del 14 de setembre també tindrà lloc una mostra gastronòmica, amb la participació d’una desena d’establiments dels barris de Sants i la Bordeta.





Paraules clau

Bordeta/ Sants-Montjuic/