Xavier Trias: “L’Espanyol representa valors claus de la societat com la perseverança, l’esforç i el treball en equip” : Servei de Premsa

Xavier Trias: “L’Espanyol representa valors claus de la societat com la perseverança, l’esforç i el treball en equip”

04/09/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha rebut avui el president i la directiva del RCD Espanyol al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, on s’ha presentat la 39a edició del Trofeu Ciutat de Barcelona, que es disputarà demà, i que enfrontarà l’equip barceloní contra el West Ham United, de Londres. A la recepció també hi ha assistit la tinent d’alcalde Maite Fandos i diversos representants dels grups municipals del consistori.

Trofeu Ciutat de Barcelona

Trias ha elogiat la capacitat del club de promocionar “aquest trofeu emblemàtic, de llarga trajectòria històrica” que s’ha convertit en una “cita esportiva de referència per al club”, una entitat que “sent passió pel que fa i representa valors claus i necessaris per a la nostra societat, com la perseverança, l’esforç i el treball en equip”.

Xavier Trias ha confiat que el vincle que uneix la ciutat de Barcelona amb l’Espanyol, “que té més d’un segle d’història”, es reforci “ben aviat” amb l’obertura d’una nova seu de l’equip a la ciutat.

Trias ha agraït la tasca del club, com de “totes les associacions esportives i clubs de la ciutat”, per contribuir, amb la seva feina, que Barcelona sigui referent en l’àmbit de l’esport, els valors del qual “vertebren la nostra ciutat i ens ajuden a projectar-nos”, i ha posat com a exemple els últims grans esdeveniments esportius, com els X Games o els recents Campionats Mundials de Natació de Barcelona.

L’alcalde ha aprofitat l’acte per a felicitar també les jugadores del femení de l’Espanyol, presents a l’acte, i que acaben de guanyar la Copa Catalunya.





Paraules clau

rcd espanyol/