L’alcalde participa en la inauguració del Born Centre Cultural i dels actes de commemoració del Tricentenari a Barcelona : Servei de Premsa

L’alcalde participa en la inauguració del Born Centre Cultural i dels actes de commemoració del Tricentenari a Barcelona

06/09/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 9 de setembre, a les 20:00 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; i el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, inauguraran el nou Born Centre Cultural (plaça Comercial, 12). A l’acte també assistirà la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, i el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, entre d’altres autoritats.

En el decurs de l’acte, que també marcarà el punt de sortida dels actes del Tricentenari a Barcelona, tindrà lloc la representació de l’espectacle Auca de Born, escrit i dirigit per Jordi Casanovas, i que es podrà veure del 12 al 28 de setembre.

El Born Centre Cultural, ubicat a l’antic Mercat del Born, és un equipament cultural del segle XXI que mostra la Barcelona viva i dinàmica del 1700 i els fets de 1714 en el context de la Guerra de Successió. Al jaciment es troben les restes del barri enderrocat per Felip V. Un espai polivalent i obert a tothom amb una extensa programació per convidar a la reflexió sobre el passat, el present i el futur de Barcelona i de Catalunya. El Born Centre Cultural també serà l’epicentre dels actes de commemoració del Tricentenari a Barcelona, que tindran lloc entre setembre de 2013 i setembre de 2014.

[google-map-sc focus=”0″]





Paraules clau

born/ centre/ cultural/ tricentenari/