Dimecres 11 de setembre s’inicia el període de portes obertes al Born Centre Cultural, que s’allargarà durant tot el setembre : Servei de Premsa

Dimecres 11 de setembre s’inicia el període de portes obertes al Born Centre Cultural, que s’allargarà durant tot el setembre

10/09/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres, 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, el Born Centre Cultural obrirà les seves portes. Durant tot el dia, de 9 a 21 hores, es podrà accedir a aquest nou equipament cultural (accés pel carrer de la Fusina fins les 20 hores), i visitar, de manera gratuïta l’exposició permanent Barcelona 1700. De les pedres a les persones, i l’exposició temporal Fins a aconseguir-ho! El setge del 1714. Per poder veure les exposicions serà imprescindible recollir prèviament l’entrada al punt d’informació del carrer de la Ribera cantonada carrer Comercial.

Durant tot el mes, El Born Centre Cultural mantindrà les portes obertes a les exposicions, que es podran visitar gratuïtament del 12 al 29 de setembre, de dimarts a diumenge, de 10 a 19 hores.

Entrada lliure a l’edifici

El Born Centre Cultural serà un carrer obert de dimarts a diumenge de 10 del matí a 8 del vespre. En aquest horari, es podrà visitar lliurement un espai que aglutina un doble valor patrimonial, el del jaciment i el de l’edifici del mercat. Des de la balconada que delimita el jaciment es podrà contemplar l’àrea arqueològica i el conjunt de l’antic mercat. També es podrà accedir a l’Espai gastronòmic i a la Llibreria-botiga.

Espectacle inaugural del Tricentenari BCN

A partir del 12 de setembre i fins al 28 de setembre, es podrà veure l’espectacle Auca del Born, escrit i dirigit per Jordi Casanovas. Una obra formada per un seguit d’escenes ràpides i simultànies que, a la manera d’una auca, perfilen la vida al Born durant el 1700. En total seran 48 escenes interpretades per una trentena d’actors situats en diferents punts del jaciment. Aquest espectacle té un preu de 2 euros, i les entrades es poden adquirir al web www.bcn.cat/tricentenari, a l’oficina Tiquet Rambles del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), i a partir del 12 de setembre, a les taquilles del Born Centre Cultural. Recomanat per a majors de 8 anys. Consultar horari i dates al web.

 
Inici de l’activitat a l’octubre

A partir del mes d’octubre, El Born Centre Cultural posarà en marxa un extens programa d’activitats culturals i serveis educatius. També inclourà visites guiades al jaciment, al mercat i a les exposicions.

Més informació a www.bcn.cat/elborncentrecultural





Paraules clau

11 de setembre/ born/ diada/ tricentenari/