Visita amb mitjans de comunicació al mapa del Tricentenari BCN situat al paviment del passeig de Lluís Companys : Servei de Premsa

Visita amb mitjans de comunicació al mapa del Tricentenari BCN situat al paviment del passeig de Lluís Companys

18/09/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 19 de setembre, a les 10:00 hores, al passeig de Lluís Companys (tocant al passeig de Pujades, davant el parc de la Ciutadella), es farà una visita comentada pels mitjans de comunicació al mapa que s’ha instal·lat en aquest punt de la ciutat amb motiu dels actes de commemoració del Tricentenari a Barcelona.

Atendran als mitjans de comunicació el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; la regidora del districte de Ciutat Vella, Mercè Homs, i el comissari dels actes de commemoració del Tricentenari a Barcelona, Toni Soler. També hi assistiran representants de les empreses que han desenvolupat el projecte.

El mapa ‘La Barcelona del Tricentenari als teus peus‘ (escala 1:130), està situat sobre el paviment del passeig de Lluís Companys i té unes dimensions de 18 x 14 metres. S’hi sobreposen dues trames: la de la Barcelona emmurallada del segle XVIII, tal com era durant el setge de més d’un any de durada que va patir la ciutat al final de la Guerra de Successió; i la trama de la Barcelona actual, després de tres segles de transformacions urbanístiques.

En el decurs de la visita també es presentarà l’aplicació de realitat augmentada (per a dispositius amb sistemes iOS i Android), que estarà disponible properament i que permetrà situar-se sobre el mapa i ampliar informació sobre els punts d’interès.

Aquest mapa es podrà visitar a partir d’aquest divendres, 20 de setembre, i fins al setembre de 2014.





Paraules clau

tricentenari/