Xavier Trias: “El sentit de la Capitalitat del Mòbil és que les tecnologies ens ajudin a viure millor” : Servei de Premsa

Xavier Trias: “El sentit de la Capitalitat del Mòbil és que les tecnologies ens ajudin a viure millor”

18/09/2013

Xavier Trias, alcalde de Barcelona, representants de Mobile World Capital Barcelona, de GSMA i de la European Diabetes Federation han rebut aquesta tarda la mHealth Grand Tour a la nostra ciutat. És una iniciativa que vol conscienciar sobre la diabetis i promoure el desenvolupament de solucions mòbils que millorin la vida dels pacients.

Rebuda MHEALTH

L’alcalde de Barcelona ha declarat: “El sentit de la Capitalitat del Mòbil és que les noves tecnologies ens ajudin a viure millor” I ha afegit: “Barcelona ha fet una aposta per les noves tecnologies i cal explicar-ho a la gent”.

Al llarg de 2.100 quilòmetres, un centenar de ciclistes de diferents països –uns 30 diabètics i la resta no diabètics– ha participat en un estudi clínic “sobre rodes”. Aquests ciclistes han proporcionat dades, com les seves constants vitals o el nivell de glucosa en sang, que s’han recollit des d’un equip instal·lat a la seves bicicletes i que els mateixos esportistes han pogut consultar des del mòbil.

Xavier Trias ha explicat: “Totes les persones diabètiques saben com s’han de regular la seva malaltia i amb les tecnologies mòbils desitgem que ho tinguin més fàcil per controlar-se”. Com a Capital del Mòbil, Barcelona impulsa l’aplicació de les tecnologies mòbils en l’àmbit de l’estudi i el seguiment quotidià de les malalties cròniques com en aquest cas, la diabetis. L’alcalde ha insistit que “amb el desenvolupament de les tecnologies mòbils es tracta que es millori la qualitat de les persones afectades per la diabetis”.

L’alcalde Xavier Trias va donar el tret de sortida de la cursa mHealth Grand Tour el passat 5 de setembre a Brussel·les i aquesta tarda els ha rebut a Barcelona, destacant l’èxit aconseguit per aquesta iniciativa tan innovadora.Compartiu aquest contingut