Festa ciutadana per celebrar el nou emplaçament dels Encants Barcelona : Servei de Premsa

Festa ciutadana per celebrar el nou emplaçament dels Encants Barcelona

27/09/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Amb motiu de la inauguració dels “Encants Barcelona”, per al dissabte 28 de setembre, de les 10:30 a les 20 hores, s’han organitzat arreu del recinte diverses activitats que destaquen el seu caràcter d’espai a l’aire lliure. Així, grups de música i animadors oferiran al públic, grans i petits, concerts de música i animacions en els carrers que formen les rampes dels Encants i en un escenari a l’àrea La Plaça.

Des de les 10 del matí i fins a les 13 hores hi haurà activitats i espectacles itinerants als carrers de l’interior del mercat amb la participació de la banda de jazz Gumbo Jazz Band, Baldufa Companyia de Comediants i cinc animadors del grup Todo Zancos, una companyia d’actors i pallassos que interactuaran amb el públic tot repartint caramels i globus, fent petites exhibicions i jocs malabars.

A partir de les 13:30 hores i fins a les 20 hores hi haurà a l’escenari instal•lat a La Plaça un espectacle de claqué (13:30 a 14:30 hores), l’actuació del grup The Flaming Shakers, que interpretarà cançons amb l’esperit de la música anglesa dels anys 60 (16:00 a 17:30 hores) i finalment el concert del grup de rumba catalana Ai, ai, ai (de 18 a 20 hores).

Des de les 11:30 i fins a les 17 hores, hi haurà un “Photocall” en què els més petits es podran fer una fotografia en un espai que simula una parada dels Encants amb un fons i atrezzo format per lots de productes. Amb l’ajut d’un pallasso que farà de mestre de cerimònies i una maquilladora infantil, els pares podran fotografiar els seus fills amb les seves càmeres o amb els telèfons mòbils.

Exposició de fotografies dels Encants a la sala polivalent del mercat

A més, el públic podrà visitar a la sala polivalent dels Encants, a l’entrada del recinte, una exposició de fotografies de l’antic mercat en què es mostren els productes a la venda, els comerciants, el públic que hi passeja, mira i compra o detalls de l’espai que fins ara ha ocupat el mercat a la plaça de les Glòries.





Paraules clau

encants/