Més de 190.000 persones visiten El Born CC des de la seva inauguració : Servei de Premsa

Més de 190.000 persones visiten El Born CC des de la seva inauguració

30/09/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Les jornades de portes obertes del Born Centre Cultural tanquen amb un gran èxit d’assistència. Un total de 191.526 persones han passat pel Born al llarg dels 17 dies de portes obertes d’aquest mes de setembre. Les dues exposicions del Centre han registrat un total de 50.000 visitants.

També ‘l’Auca del Born’, l’espectacle inaugural del Tricentenari BCN, escrita i dirigida per Jordi Casanovas, ha aconseguit omplir al 100% en cadascuna de les 25 funcions realitzades, amb un total de 12.500 assistents.

Comença, a partir de demà, 1 d’octubre, l’inici de la programació cultural regular i les visites al jaciment. Literatura, música, dansa, teatre, conferències, seminaris, i activitats específiques pels joves i els més petits. Ja s’han concertat, pels propers mesos, més de 920 visites de grups i escoles, amb un total de 21.000 persones inscrites.

De la programació que engega a l’octubre, destaquen les següents activitats: l’escenificació de l’obra KR Reich, de Joaquim Amat-Piniella; la presentació d’una òpera inèdita d’Enric Morera i Josep Maria de Sagarra; un cicle de cinema històric del segle XVIII que recupera el Tom Jones de Tony Richardson; les xocolatades del Baró de Maldà; l’inici de les conferències ‘Herois de 1714’, amb una ponència sobre Narcís Feliu de la Penya a càrrec de Jordi Pujol i Joaquim Albareda; l’estrena del musical ONZE. NOU. CATORZE. El Born CC també acollirà les jornades acadèmiques ‘Formació de Nous Estats al Món del segle XXI?’, organitzades per la Universitat de Barcelona.

Més informació a: http://elborncentrecultural.bcn.cat/





Paraules clau

el born centre cultural/ tricentenari/