L’alcalde Xavier Trias es reuneix amb l’alcalde de Rabat i participa en la Cimera de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU) : Servei de Premsa

L’alcalde Xavier Trias es reuneix amb l’alcalde de Rabat i participa en la Cimera de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU)

01/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 2 d’octubre, a les 8.30 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, es reunirà amb l’alcalde de Rabat, Fathallah Oualalou. Seguidament,  l’alcalde de Barcelona participarà en les sessions de treball del 4t Congrés de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU), que se celebra a la capital del Marroc.

A les 14.30 hores tindrà lloc la cerimònia d’inauguració de la 2a Cimera Mundial de Líders Locals i Regionals, durant la qual es commemorarà el centenari del moviment municipalista mundial.

L’alcalde de Barcelona intervindrà a partir de les 16.30 hores  en la sessió plenària “Imaginar la societat, construir la democràcia: fer front als canvis globals de la nostra era a partir de les nostres ciutats i regions”. L’alcalde participarà en aquesta sessió juntament amb el Premi Nobel d’Economia, Roger Myerson, el president del Comitè Consultiu sobre Regionalisme del Marroc, Omar Azziman, el comissari de la UE pel Desenvolupament, Andris Piebalgs, la vicedirectora executiva d’ONU Dones, Lakshmi Puri, i l’alcalde de Dakar i president de CGLU Àfrica, Khalifa Sall.

La reunió amb l’alcalde de Rabat i la cimera de CGLU tindran lloc a l’Hotel Sofitel, Jardin des Roses. (BP 450 Souissi 10000 – Rabat)

 





Paraules clau

Alcalde Trias/ CGLU/ rabat/