Francina Vila assisteix a la inauguració de l’exposició “Retalls de Vida: 20 anys dels Tapís Memorial de la SIDA a Catalunya” : Servei de Premsa

Francina Vila assisteix a la inauguració de l’exposició “Retalls de Vida: 20 anys dels Tapís Memorial de la SIDA a Catalunya”

02/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 3 d’octubre, a les 18:00 hores, la regidora de Dona i Drets Civils, Francina Vila, assistirà a la inauguració de l’exposició “Retalls de Vida: 20 anys del Tapís Memorial de la SIDA a Catalunya” al Museu Nacional d’Art de Catalunya. A l’acte també hi participaran el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el conseller de Salut, Boi Ruiz; el director del Projecte dels Noms, Ferran Pujol, i la delegada de Salut de l’Ajuntament deBarcelona, Cristina Iniesta.

Aquest 2013 fa 20 anys que l’ONG Projecte dels Noms va portar a Catalunya el Tapís Memorial de la SIDA, un tapís confeccionat per familiars i amics de persones mortes a causa de la malaltia. Per commemorar el 20è aniversari, Projecte dels Noms ha organitzat l’exposició “Retalls de Vida: 20 anys del Tapís Memorial de la SIDA a Catalunya”, que compta amb el suport de la Generalitat; l’Ajuntament de Barcelona; la Diputació de Barcelona i la Fundació Lluita contra la SIDA.

L’exposició, que es podrà veure en més d’una vintena de museus i espais emblemàtics de les ciutats de Barcelona, Girona i Lleida, consisteix en l’exhibició dels tapissos que seguint el model americà s’han confeccionat els últims 20 anys a Catalunya.

 





Paraules clau

memorial/ sida/