La Font Màgica adapta el seu horari als mesos de tardor i hivern : Servei de Premsa

La Font Màgica adapta el seu horari als mesos de tardor i hivern

03/10/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Font Màgica i les fonts de l’Eix de Maria Cristina comencen a funcionar a partir d’aquesta setmana amb horari d’hivern. Així, des d’aquesta setmana i fins al 30 d’abril de 2014, la font oferirà les tradicionals coreografies de llum, color, aigua i música, els divendres i dissabte, entre les 19:00 i les 21:00 hores, i amb inici de coreografies a les 19h,19:30h, 20h i 20:30 hores.

Per a la temporada de tardor-hivern 2013 a la Font Màgica sonaran coreografies amb grans èxits actuals, remix amb música dels anys 90, sarsueles, música clàssica, cançons dels 80, bandes sonores de còmics, música de Disney, bandes sonores de pel•lícules, clàssica espanyola, i el cant de la senyera, entre d’altres. Com a novetat enguany s’incorporen tres noves coreografies: una de grups catalans,  la coreografia “Antàrtica”, amb fragments de l’obra de Vangelis estrenada amb motiu de la XI SCAR Biology Symposium, i la de “Ciutat entre dos blaus”, una cançó dels Amics de les Arts estrenada amb motiu del mundial de natació de Barcelona d’enguany.

Funcionaments especials pel Nadal i Setmana Santa

Dins de l’horari d’hivern, la Font Màgica tindrà coreografies especials els dies de Nadal i  passis addicionals per la Setmana Santa.

Al Nadal, els dies 24, 25 i 26 es programaran coreografies de llum, música, color i aigua amb les tradicionals nadales, i a la Setmana Santa, el dia 20 d’abril es programa un funcionament addicional, a les 20:00 hores, amb les coreografies habituals.

També com a funcionament especial, s’ha programat que de l’11 al 30 d’octubre el passi de les 20:00 hores tingui una coreografia especial de jazz d’una durada de 21 minuts, per celebrar el Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

La Font Màgica de Montjuïc i el conjunt de fonts ornamentals de l’avinguda Maria Cristina són una obra hidrològica de Carlos Buigas construïda al 1929 durant l’Exposició Universal. A principis de 2012, s’han incorporat millores per renovar peces originals del 1929, sense valor històric, i reforçar la solidesa del sistema ornamental de la font més famosa de la ciutat, que enguany compleix 83 anys en funcionament i que anualment rep uns 2’5 milions de visitants.

A partir del mes de maig, aquestes fonts reprenen el seu horari ampliat, que inclou passis de llum i colors els dijous i diumenges.





Paraules clau

font màgica/ horari/