Antoni Vives assisteix al Torneig Special Hoquei Sala a les Corts : Servei de Premsa

Antoni Vives assisteix al Torneig Special Hoquei Sala a les Corts

04/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte, 5 d’octubre, a les 12:30 hores, el tinent d’alcalde i regidor de les Corts, Antoni Vives, assistirà al lliurament de premis de la sisena edició del Torneig Special Hoquei Sala, una trobada esportiva que recull la implicació de clubs esportius, professionals del món de l’esport i de l’educació i persones amb discapacitat intel•lectua (Pavelló de l’Illa, c. Numància 142).
Aquesta activitat, organitzada per l’Escola Moragas, busca potenciar un model d’inclusió esportiu basat en la pràctica de l’esport ordinari amb adaptacions del reglament. Hi participen un total de 4 equips, i com a novetat enguany es realitzarà una exhibició de Gimnàstica Rítmica del Club Esportiu Jeroni Moragas, que des del mes de setembre entrenen al Club Esportiu Municipal Les Corts.

Aquesta activitat forma part de l’estratègia per impulsar i potenciar la inclusió de les persones amb discapacitat a tots els àmbits de la vida social, cultural i esportiva, que durant aquest mandat s’articula a través del “Pla d’actuació per liderar un nou impuls des de l’Ajuntament de Barcelona a la inclusió”. El pla recull la tradició del districte, que aglutina el treball de 22 entitats que treballen per a incloure les persones amb discapacitat en les activitats diàries de la ciutat des de fa anys i treballa per a l’objectiu que el districte esdevingui un clúster per a la inclusió dels discapacitats, mitjançant un gran acord cívic i un pla d’acció en el que s’hi implica el conjunt d’entitats cíviques, institucions acadèmiques i empreses del districte.





Paraules clau

Hoquei Sala/ Les Corts/